Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Αρχική Η Εταιρία
Η Εταιρία

Το 1978 ιδρύεται η εταιρεία LMS AE, μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα στην κατασκευή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας. Ενώ η εταιρεία είχε αρχίσει ήδη να πραγματοποιεί αλματώδη πρόοδο των εργασιών της, το 1995 αλλάζει επωνυμία και μετατρέπεται σε AMIS OE, και εισάγει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος τα προϊόντα της Αγγλικής εταιρείας PYRONIX LTD.

Με το έμπειρο προσωπικό των 20 ατόμων και με την τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας γίνεται μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο.

Το 2006 η εταιρεία αλλάζει και πάλι την επωνυμία της και μετατρέπεται σε SAFIAN security systems LTD, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Κο Νικόλαο Σιφάκη.

Πρόσφατα μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, στο Μοσχάτο, όπου στεγάζονται Αποθηκευτικοί χώροι, χώροι Σταύθμευσης, καθώς και τα γραφεία της Διοίκησης.

Η SAFIAN πλέον με τη σημερινή της μορφή ασχολείται αποκλειστικά με την εμπορία και εισαγωγή συστημάτων ασφαλείας, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, καθώς και συστημάτων πυρανίχνευσης.

Η εταιρεία, δίνοντας βαρύτητα στις συνεργασίες της, επιλέγει πάντα προϊόντα διεθνώς καταξιωμένων κατασκευαστικών Οίκων του εξωτερικού.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τις εταιρείες Pyronix Ltd, που με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της αποτελεί την πλέον αξιόπιστη ευρωπαϊκή δύναμη στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, την Rapidos στα συστήματα καταγραφής εικόνας, και την Van Gold στις κάμερες.

Παρακολουθώντας στενά τα άλματα της τεχνολογίας στο χώρο των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, και σε συνεργασία με τους οίκους που αντιπροσωπεύει, η SAFIAN παρέχει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα αυτό.

Αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 500 ενεργούς πελάτες, οι οποίοι είναι επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και πάντα ενημερωμένοι τεχνικοί της εταιρείας παρέχουν πλήρη τεχνική κάλυψη στους πελάτες, μέσα από σεμινάρια που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και με τηλεφωνική υποστήριξη.

Μια επίσκεψη στους νέους χώρους της εταιρείας κρίνεται απαραίτητη για πλήρη ενημέρωση πάνω στη νέα τεχνολογία. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τον τεχνικό να κατανοήσει το πρόβλημα και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.